Шоколадна паста Nutella – знаменита італійська вкусняшка родом з дитинства.
Вміст цукру в пасті становить 56 %, його виробляють з цукрових буряків і цукрової тростини, пред'являючи до сировини високі і жорсткі вимоги. До складу входить пальмова олія, який виробники не гидрогенезируют, завдяки чому в ньому відсутні небезпечні для здоров'я транс-жири. Для виробництва Нутелла використовують цілісний високоякісний фундук, що смажиться і перемелюється перед безпосереднім додаванням до решти інгредієнтів, що сприяє збереженню його смаку та аромату. Також у створенні ласощі використовують добірні какао-боби, сухе і знежирене молоко та сироватку, неповторний, ароматний ванілін, а також ліциній.
Шоколадна паста Nutella може використовуватися в якості смачного крему для тортів чи тістечок, але більш широке застосування має в якості продукту, який намазують на свіжий ароматний хліб.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Ferrero |
Країна виробник | Польща |
Тип | Шоколадні пасти |
Вид пасти | М'які |
Упаковка | Скляна банка |
Вага | 450 г |
- Ціна: 159,97 ₴