Torras – компанія, що створює смачний і «здоровий» шоколад
Шоколад компанії Torras – справжня мрія для ласунів. Смачний, солодкий, «здоровий» шоколад без цукру замінює ласощі людям, яким протипоказані цукровмісні плитки.
Перевага продукції Torras в помірній солодощі, бездоганний смак і відсутність стороннього запаху підсолоджувачів.
Історія компанії починається з 1890 року. Зараз територія заводу займає площу понад 5000 м2. Вона стала популярною у всьому світі завдяки першому шоколаду, який не містить у своєму складі цукор. В основу ідеї розробки незвичайного ласощі лягла турбота про людей.
Шоколад Torras рекомендований:
- страждають цукровим діабетом;
- при непереносимості глютену;
- людям, які стежать за своїм здоров'ям;
- любителям солодких і корисних ласощів;
- тим, хто стежить за своєю фігурою.
Відсутність цукру в шоколаді Torras замінили стевія і мальтит. На фабриці повністю відсутні глютеносодержащие компоненти, що виключає їх присутність в продукції. Це важливе правило, яке дозволяє їсти шоколад людям, страждаючим алергією на глютен.
Бажаючим дізнатися особливості виробництва улюбленого ласощі фабрика відкриває свої двері. Понад 20 тисяч людей у рік мають можливість спостерігати за процесом виготовлення ароматних плиток шоколаду.
Технічна угода, підписана з бельгійської фабрикою шоколаду, дозволило урізноманітнити формули і процеси виготовлення. Завдяки спільній роботі компанія продовжує радувати споживача новими незвичайними смаками.