Кому можна їсти шоколад без цукру?
Дуже популярними на сьогоднішній день є шоколадні плитки без цукру. Ароматні шматочки шоколаду на смак практично не відрізняються від звичайних цукровмісних солодощів. Однак, вони набагато корисніше: мають помірну солодкість, не підвищують рівень глюкози в крові та не викликають карієс. Кому можна їсти шоколад без цукру, і якими корисними властивостями він володіє?
Шоколад без цукру підходить кожному
Всупереч існуючій думці, шоколад без цукру підходить не тільки діабетикам. Його можна вживати в помірних кількостях всім, хто не має індивідуальної чутливості до речовин, що входять до складу.
Такі солодощі рекомендовані:
- людям, які дотримуються здорове харчування;
- тим, хто стежить за своєю фігурою;
- дітям;
- і всім, хто любить корисні солодощі.
Корисні властивості
Відомо, що шоколад, а тим більше без цукру, робить позитивний вплив на організм:
- тонізує серцево-судинну систему;
- уповільнює процес старіння клітин;
- підвищує імунітет організму;
- нормалізує тиск;
- є ефективним антидепресантом;
- покращує пам'ять і працездатність.
Однак, ці корисні якості діють тільки при помірному вживанні шоколаду.
Де купити шоколад без цукру
Якісний європейський шоколад, який не містить цукру, від надійного постачальника, в Україні можна знайти в інтернет-магазині «Солодкий світ». У нас є великий асортимент продукції, в складі якої відсутній цукор. Найбільшою популярністю володіють шоколадки Торрас і Трапа. У багатьох видах солодощів також відсутня глютен.
Замовте партію якісного іспанського шоколаду для своєї організації або близьких. У нашому магазині є можливість дрібного і середнього опту з самовивозом з Дніпра і доставкою по всій Україні.